Zdravko Ivić

Stariji savjetnik / Partner Alpheusa

Alpheus: Voditelj tima / Partner

Zdravko je završio magistarski studij politologije na Fakultetu političkih znanosti, a u Val grupu je došao 2010. kao praktikant, da bi se potom 2011. zaposlio u našoj partnerskoj agenciji Alpheus i najviše usmjerio na komunikaciju u javnom sektoru i politici. Klijente savjetuje u područjima razvijanja strategija za učinkovito upravljanje dionicima te komunikacijskih programa prema tijelima javne vlasti. Bio je savjetnik u nekoliko nacionalnih i lokalnih izbornih kampanja, vodio analitiku na portalu Gradonacelnik.hr, a autor je i nekoliko publikacija s analizama stavova hrvatskih političkih stranaka o aktualnim pitanjima i javnim politikama. Neprestano ulaže u obrazovanje pa je tako pohađao UN Akademiju u organizaciji Hrvatskog društva za UN i Diplomatske akademije Ministarstva vanjskih poslova, a završio je i obrazovni program Akademije za politički razvoj. Pouzdan je timski igrač koji uvažava različita mišljenja te jasno iznosi vlastite ideje. U slobodno vrijeme igra nogomet, a u uredu najčešće sluša Radio Student, iako to već odavno nije.

Odradili smo

78% poduzetnika ističe da ih ulaganje Mastercarda u razvoj poduzetnika potiče na korištenje proizvoda/usluga.

Sve ponuđene dionice prodane su po maksimalnoj cijeni te je trajno podignut interes oko branda.

Manifestaciju je posjetilo 30.000 ljudi kroz 5 dana, dok je Internet stranica manifestacije privukla gotovo 80.000 korisnika.

CRO Race iz godine u godinu bilježi sve veću praćenost domaćih i stranih medija pa je dosad zabilježeno 9.500 objava.

Novi terminal ponio je titulu zračne luke s najvećim unapređenjem u Europi (2017.) te najbolje zračne luke u Europi s 2 do 5 milijuna putnika godišnje (2018. – 2020.).

Otvorenje je pratilo preko 235 akreditiranih predstavnika medija, od čega više od 70 predstavnika stranih medija iz 15 država.