Maja Gradišar Perotić

Starija savjetnica – voditeljica tima

Maja je u agenciju došla početkom 2007. s diplomom na smjerovima tiska i odnosa s javnošću na studiju novinarstva Fakulteta političkih znanosti i raznovrsnim radnim iskustvom. U dosadašnjem se radu susrela s gotovo svim industrijama, od prehrambene do građevinske, a specijalizirala se za komunikacijsko savjetovanje klijenata na najvišim razinama, potrošačke odnose s javnošću, interno i krizno komuniciranje. Rado se uključuje i u društveno odgovorne projekte te surađuje s organizacijama civilnog društva. U agenciji je bila uključena i u upravljanje internim komunikacijama te zadužena za koordinaciju studentske prakse i selekciju novih zaposlenika. Redovito sudjeluje u aktivnostima Hrvatske udruge za odnose s javnošću, a bila je i predsjednica te višestruka članica žirija dodjele strukovne nagrade Grand PRix. U radu je temeljita i usredotočena na dugoročne učinke. Prema kolegama je iskrena i otvorena te im rado pomaže, osobito jezičnim savjetima, ali nekad fakat previše brije na jezičnu čistoću. Redovito daruje krv, čuva privatnost na društvenim mrežama, obožava putovati i strastvena je skupljačica snježnih kugli.

Odradili smo

78% poduzetnika ističe da ih ulaganje Mastercarda u razvoj poduzetnika potiče na korištenje proizvoda/usluga.

Sve ponuđene dionice prodane su po maksimalnoj cijeni te je trajno podignut interes oko branda.

Manifestaciju je posjetilo 30.000 ljudi kroz 5 dana, dok je Internet stranica manifestacije privukla gotovo 80.000 korisnika.

CRO Race iz godine u godinu bilježi sve veću praćenost domaćih i stranih medija pa je dosad zabilježeno 9.500 objava.

Novi terminal ponio je titulu zračne luke s najvećim unapređenjem u Europi (2017.) te najbolje zračne luke u Europi s 2 do 5 milijuna putnika godišnje (2018. – 2020.).

Otvorenje je pratilo preko 235 akreditiranih predstavnika medija, od čega više od 70 predstavnika stranih medija iz 15 država.