Sven Bulava

Mlađi savjetnik

Sven je svoju karijeru započeo 2018. na RTL-u u odjelu prodaje. U svega tri godine s pozicije asistenta dolazi do pozicije specijalista za TV i digitalna sponzorstva te specijalne projekte gdje je imao priliku raditi s velikim brojem klijenata. Njegov radoholičarski duh preferira dinamičan posao pa je tako karijeru odlučio nastaviti u agenciji te se Val grupi grupi pridružio u travnju 2021., točnije postao je dio tima partnerske agencije Produkt. Nastavno na prethodno stečeno iskustvo i veliki interes prema digitalnom svijetu, Sven preuzima vođenje i strategiju za društvene mreže klijenata, samostalno vodi manje klijente, ali sudjeluje i u organizaciji događanja te ostalim aktivnostima upravljanja komunikacijom. Ljubav prema putovanjima, fotografiji, ali i snimanju videa rodila se još kada je sudjelovao na studentskoj razmjeni u SAD-u pa vrlo često pokušava biti prvi u redu za spajanje svih praznika kako bi mogao negdje otputovati. Obožava francusku salatu, Appleove gadgete, Colu iz limenke i ne priznaje dan bez minimalno 5 šalica kave.

Odradili smo

78% poduzetnika ističe da ih ulaganje Mastercarda u razvoj poduzetnika potiče na korištenje proizvoda/usluga.

Sve ponuđene dionice prodane su po maksimalnoj cijeni te je trajno podignut interes oko branda.

Manifestaciju je posjetilo 30.000 ljudi kroz 5 dana, dok je Internet stranica manifestacije privukla gotovo 80.000 korisnika.

CRO Race iz godine u godinu bilježi sve veću praćenost domaćih i stranih medija pa je dosad zabilježeno 9.500 objava.

Novi terminal ponio je titulu zračne luke s najvećim unapređenjem u Europi (2017.) te najbolje zračne luke u Europi s 2 do 5 milijuna putnika godišnje (2018. – 2020.).

Otvorenje je pratilo preko 235 akreditiranih predstavnika medija, od čega više od 70 predstavnika stranih medija iz 15 država.