Tatjana Spajić

Savjetnica

Tatjana je u Val grupu došla na samom kraju pandemijske 2020. godine. Dolazi iz Požege, završila je studij informacijskih i komunikacijskih znanosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a potom i diplomski studij Upravljanje odnosima s javnošću na Visokom učilištu Edward Bernays. Prva iskustva stekla je u Hrvatskom Telekomu gdje je šest godina vodila timove i projekte u prodaji, a tamo je počela graditi i svoju karijeru u korporativnim komunikacijama gdje je dvije godine vodila brigu o rezidencijalnom dijelu kompanije te prvi STEM program u Hrvatskoj s ciljem pružanja najmodernijih oblika edukacije mladima. Nakon stečenog bogatog iskustva u korporativnom sektoru, odlučila se okušati i u agencijskom svijetu pa nam se pridružila na poziciji mlađe savjetnice i počela brinuti o našim klijentima Mastercardu, Dukatu i HEINEKENU Hrvatska. Tatjana je supruga i majka kojoj je 24 sata u danu premalo vremena da bi se stigla baviti svime što je zanima, uživa u putovanjima, novim avanturama i dobroj glazbi, a okušava se i u vrtlarenju i kuhanju gdje joj nerijetko pomaže kći Lota.

Odradili smo

78% poduzetnika ističe da ih ulaganje Mastercarda u razvoj poduzetnika potiče na korištenje proizvoda/usluga.

Sve ponuđene dionice prodane su po maksimalnoj cijeni te je trajno podignut interes oko branda.

Manifestaciju je posjetilo 30.000 ljudi kroz 5 dana, dok je Internet stranica manifestacije privukla gotovo 80.000 korisnika.

CRO Race iz godine u godinu bilježi sve veću praćenost domaćih i stranih medija pa je dosad zabilježeno 9.500 objava.

Novi terminal ponio je titulu zračne luke s najvećim unapređenjem u Europi (2017.) te najbolje zračne luke u Europi s 2 do 5 milijuna putnika godišnje (2018. – 2020.).

Otvorenje je pratilo preko 235 akreditiranih predstavnika medija, od čega više od 70 predstavnika stranih medija iz 15 država.