Gen V. Mentorski program koji valja.

Student si druge godine na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu, Fakultetu političkih znanosti ili Fakultetu hrvatskih studija? Zanimaju te komunikacije? Želiš mentora koji će te usmjeriti? Ako su tvoji odgovori da, yes i oui, idealan si kandidat za Gen V. Čekamo te, prijavi se!

GEN V

O projektu

Uz Gen V trogodišnji mentorski program već po završetku faksa možeš dobiti posao koji stvarno želiš. Uostalom, kad već studiraš zašto ne spojiti ugodno s korisnim?

Otvorit ćemo ti vrata u dinamičan svijet brendinga, digitalnog marketinga, PR-a, javnih politika i event menadžmenta. Vidjet ćeš kako stvari zaista izgledaju u praksi; kako organizirati event koji se pamti, kako nastaju dobre reklame, kako se pametno lobira i puno više.

Dijamanti nastaju pod pritiskom. Nećemo te pritiskati, tek ćemo izbrusiti tvoje znanje i vještine do visokog sjaja. A što od tebe očekujemo? Prvo, prijavu. Klikni na Prijavi se, ubaci motivacijsko pismo i CV.

ŠTO IMAŠ OD TOGA?

Radit ćeš u Grupi koja postoji više od 20 godina. Na stvarnim briefovima i projektima stvarnih klijenata, kao ravnopravan član tima. Imat ćeš i razne teorijske i praktične radionice te sjajnu priliku da upoznaš sve naše agencije.

Na drugoj ćeš godini programa dobiti svog mentora, igrača s milijun utakmica u nogama. Teorijsko znanje imaš, a sada ćeš ga moći pokazati u praksi uz iskusnog stručnjaka s kojim ćeš rješavati konkretne zadatke. Podrška zajamčena!

Nema džabe ni u stare babe. Ne radimo ovo zbog besplatne radne snage. Već ste sad u našim očima buduće kolege. Praksa će biti plaćena, a također računajte i na preporuke budućim poslodavcima te mogućnost zaposlenja kod nas.

Upoznaj program i prijavi se!

Ako ti trogodišnji program zvuči kao extra faks, ne brini. Imat ćeš vremena za sebe. U prvoj ćeš se godini upoznati s osnovama, dok su druga i treća rezervirane za praktična znanja i vještine pod svevidećim okom mentora.