Jelena Šarić

Starija savjetnica, Val grupa

JA SAM… Jelena, diplomirana novinarka koja je tijekom studiranja govorila da nikad, ali baš nikad neće raditi u PR-u. Četiri godine rada u novinarstvu bilo je dovoljno da shvatim da je u PR-u ipak zabavnije i zato sam već 8 godina u PR-u.   

U VAL GRUPI RADIM… baš u Val Grupi, nešto više od dvije godine i bavim se odnosima s javnošću u njihovom najširem smislu – komunikacijske i marketinške strategije i savjetovanja za razne klijente.    

MOJ RADNI DAN OBIČNO UKLJUČUJE… puno natipkanih riječi – bilo u mailovima, bilo u whatsapp razgovorima, bilo u raznim content varijantama – od priopćenja do PR članka, intervjua… You name it.

PONOSIM SE S OVA 3 PROJEKTA… znam da sad zvučim diplomatski, ali zapravo se ponosim svime što napravimo jer nikad ništa ne radimo samo da bi bilo napravljeno. Uvijek to uključuje jako puno razmišljanja, ideja, razrada, brisanja napisanog, novih pogleda, analiza, argumentiranih rasprava i dosta ispijenih kava.

U SLOBODNO VRIJEME NAJVIŠE VOLIM… slobodnog vremena imam malo jer uz posao u Val grupi radim kao predavač na nekoliko obrazovnih institucija, na kolegijima iz područja komunikacija i medija. Pa kad ne radim, zapravo ili pripremam predavanja ili predajem. Uz to, trudim se ići na treninge (kad ovo napišem javno, više nema izlika), pročitati koji redak iz knjige i boraviti s ljudima koje volim. Fun fact, ja sam onaj tip osobe koji na poruku poslanu u 10 navečer odgovara u 6 ujutro.

KADA MI JE TEŽAK DAN, NAJBOLJE GA OLAKŠAM… razgovorom s majkom.