Marko Janković

Direktor, Jedinica

JA SAM… Marko, strastveni ljubitelj komunikacije u svim agregatnim stanjima koji voli Excel tablice skoro koliko i ludu kreativu. I tako već 10 godina…

U VAL GRUPI RADIM U… Jedinici, agenciji specijaliziranoj za brend i digitalnu komunikaciju, I BAVIM SE vođenjem agencije sastavljene od kreativaca i organizatora koji stvaraju otporne brendove kroz dobitničke strategije, pamtljive logotipe i efikasne kampanje.

MOJ RADNI DAN OBIČNO UKLJUČUJE… nekoliko velikodušnih šnita sastanaka s bogatim prilogom mejlova i planiranja između priprema za nove sastanke.

PONOSIM SE S OVA 3 PROJEKTA… A1 vremeplov (prvi personalizirani native u Hrvatskoj i moj prvi projekt u Val grupi), Experience all Croatia has to offer by Mastercard (kampanjom dvoznamenkastog postotka klikanosti zbog koje su se Talijani, Nizozemci i Englezi zaljubili u Hrvatsku) i brendingom projekta Novi smjer udruge Djeca prva (koji će iduće tri godine graditi samopouzdanje i zdrave navike teenagera kako ne bi zabrazdili putem ovisnosti o igrama, hrani, drogama i drugim nedaćama).

U SLOBODNO VRIJEME NAJVIŠE VOLIM… uhvatiti cajta da se nakon radnog vremena napokon prihvatim malo ozbiljnijeg posla (čitaj: zasučem rukave i gradim europski Dinamo u Football Manageru na plećima kupoprodaje talentiranih maloljetnika) te pedalirati puno kilometara u reflektirajućim tajicama po prekrasnim cestama Hrvatske.

KADA MI JE TEŽAK DAN, NAJBOLJE GA OLAKŠAM… svojim kulinarskim avanturama među kojima su miljenici publike domaći kebab i curry.