Ana Dukarić

Asistentica voditeljice ureda

Ana je prva osoba koju ćete ugledati kad uđete u našu agenciju i koja će vas dočekati s osmijehom uz kavu, čaj, vodu ili sok, ovisno o tome što vam je draže. Naša asistentica voditeljice ureda prima naše goste te brine o našim papirima, dokumentima, uredskim potrepštinama i brojnim stvarima o kojima sami ne stignemo ni razmišljati. Po struci je hotelijersko-turistička tehničarka, no dulji niz godina radila je u različitim trgovačkim poduzećima dok se nije ohrabrila i odlučila isprobati nešto novo. Tako nam se u lipnju 2019. godine odlučila pridružiti i smatra to jednom od najboljih odluka u svom životu. Kaže da voli svoj posao jer kroz njega stalno uči nešto novo te ima poticaj učiti još i više. Život joj uljepšavaju njezin suprug i sin te s njima i drugim dragim ljudima najradije provodi najveći dio slobodnog vremena. Obožava i odlaske u prirodu, osobito svog bedeničkog kraja, gdje uživa u miru i tišini koji je ispunjavaju, a jako voli i čitati knjige jer joj svaka od njih omogućava da se barem nakratko „izgubi“ i otputuje u neki novi svijet mašte.

Odradili smo

78% poduzetnika ističe da ih ulaganje Mastercarda u razvoj poduzetnika potiče na korištenje proizvoda/usluga.

Sve ponuđene dionice prodane su po maksimalnoj cijeni te je trajno podignut interes oko branda.

Manifestaciju je posjetilo 30.000 ljudi kroz 5 dana, dok je Internet stranica manifestacije privukla gotovo 80.000 korisnika.

CRO Race iz godine u godinu bilježi sve veću praćenost domaćih i stranih medija pa je dosad zabilježeno 9.500 objava.

Novi terminal ponio je titulu zračne luke s najvećim unapređenjem u Europi (2017.) te najbolje zračne luke u Europi s 2 do 5 milijuna putnika godišnje (2018. – 2020.).

Otvorenje je pratilo preko 235 akreditiranih predstavnika medija, od čega više od 70 predstavnika stranih medija iz 15 država.