Anamarija Zorman

Starija savjetnica – voditeljica tima

Anamarija je kompetencije u odnosima s javnošću razvijala u korporativnom i agencijskom okruženju te u javnom i privatnom sektoru. Formalno marketinško obrazovanje nadograđivala je u marketinškoj agenciji, a potom je nakon završetka Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i Londonske škole za odnose s javnošću karijeru usmjerila u odnose s javnošću. Deset je godina provela u korporativnim komunikacijama Hrvatskog telekoma kao stručnjakinja za odnose s javnošću, a iskušala je i izazov poduzetništva s naglaskom na edukativnim programima za djecu, prije svega u području STEM-a i umjetnosti. Poslovni je put nastavila kao glasnogovornica Hrvatske liječničke komore nakon čega se vraća dinamičnom agencijskom okružju i kompetencije nastavlja brusiti u Manjguri. Bogato iskustvo u radu s klijentima iz privatnog i javnog sektora te različitih industrija dovelo ju je u ljeto 2021. u Val grupu na poziciju starije savjetnice i voditeljice tima. U slobodno vrijeme voli „prčkati po biljkama“ i stvarati kreativne dekoracije, a uz to je i ponosna mama dvojice tinejdžera koje voli uveseljavati kulinarskim dostignućima.

Odradili smo

78% poduzetnika ističe da ih ulaganje Mastercarda u razvoj poduzetnika potiče na korištenje proizvoda/usluga.

Sve ponuđene dionice prodane su po maksimalnoj cijeni te je trajno podignut interes oko branda.

Manifestaciju je posjetilo 30.000 ljudi kroz 5 dana, dok je Internet stranica manifestacije privukla gotovo 80.000 korisnika.

CRO Race iz godine u godinu bilježi sve veću praćenost domaćih i stranih medija pa je dosad zabilježeno 9.500 objava.

Novi terminal ponio je titulu zračne luke s najvećim unapređenjem u Europi (2017.) te najbolje zračne luke u Europi s 2 do 5 milijuna putnika godišnje (2018. – 2020.).

Otvorenje je pratilo preko 235 akreditiranih predstavnika medija, od čega više od 70 predstavnika stranih medija iz 15 država.