Andrea Husain Orlić

Savjetnica

Andrea je u Val grupu došla početkom 2020. godine i odmah je iskusila sve čari agencijskog ritma pojačanog i koronavirusom i potresom. Dotad je provela više od deset godina u medijima, što i ne čudi s obzirom na diplomu novinarstva na Fakultetu političkih znanosti. Iako je kao mala mislila da će jednog dana pisati za novine, ljubav prema glazbi odvela ju je najprije u Media Servis, zatim na Totalni FM, a potom u jutarnji program Antene Zagreb. Nakon što je Hrvatska ušla u Europsku uniju, i Andrea je ušla u svijet PR-a kao voditeljica odnosa s javnošću u uredu europskog zastupnika Tonina Picule gdje je sudjelovala u brojnim projektima vezanima za obranu i sigurnost, zaštitu hrvatskih autohtonih proizvoda i poboljšanje životnih uvjeta otočana. Radiju se nedavno vratila pokretanjem BabyRooma, prvog hrvatskog podcasta za roditelje, u kojem s prijateljicama dijeli sve dobre i loše boje roditeljstva. Ovisna je o kavi, knjigama, političkim serijama i druženjima, planira napisati i knjigu, a za slobodne termine morate se obratiti njezinom sinu Davidu i kćeri Eleni koji upravljaju dnevnom i noćnom smjenom.

Odradili smo

78% poduzetnika ističe da ih ulaganje Mastercarda u razvoj poduzetnika potiče na korištenje proizvoda/usluga.

Sve ponuđene dionice prodane su po maksimalnoj cijeni te je trajno podignut interes oko branda.

Manifestaciju je posjetilo 30.000 ljudi kroz 5 dana, dok je Internet stranica manifestacije privukla gotovo 80.000 korisnika.

CRO Race iz godine u godinu bilježi sve veću praćenost domaćih i stranih medija pa je dosad zabilježeno 9.500 objava.

Novi terminal ponio je titulu zračne luke s najvećim unapređenjem u Europi (2017.) te najbolje zračne luke u Europi s 2 do 5 milijuna putnika godišnje (2018. – 2020.).

Otvorenje je pratilo preko 235 akreditiranih predstavnika medija, od čega više od 70 predstavnika stranih medija iz 15 država.