Ante Buntić

Mlađi savjetnik

Ante je dio Val grupe od 2019. godine kada se pridružio timu Alpheus. Kroz godine ga je put odveo u smjeru europskih i domaćih legislativa, digitalne komunikacije, kriznog komuniciranja i profesionalnog sporta. Sudjelovao je u brojnim političkim kampanjama, kao i komunikacijskom te strateškom savjetovanju raznih dionika na hrvatskoj i europskoj političkoj sceni. Iskustvo u kriznom komuniciranju stekao je u razdoblju pandemije koronavirusa, gdje je zaradio veliko iskustvo u brzoj i kriznoj komunikaciji na digitalnim kanalima. Sljedeća dva tjedna koja su ključna potrajala su nešto više od 72 tjedna, a to razdoblje obilježilo je svakodnevnu i intenzivnu komunikaciju s javnošću, ali i odnos s ključnim donositeljima odluka. Slobodno vrijeme voli provoditi u šetnji i zabavljajući se s društvom. Kao zaljubljenik u sport voli posjećivati razne sportske događaje, pogotovo kad je riječ o nogometnim utakmicama i teniskim mečevima. Uz navedene sportove voli pratiti i košarku, a jedan mu je od omiljenih hobija i Fantasy Premier League.

Odradili smo

78% poduzetnika ističe da ih ulaganje Mastercarda u razvoj poduzetnika potiče na korištenje proizvoda/usluga.

Sve ponuđene dionice prodane su po maksimalnoj cijeni te je trajno podignut interes oko branda.

Manifestaciju je posjetilo 30.000 ljudi kroz 5 dana, dok je Internet stranica manifestacije privukla gotovo 80.000 korisnika.

CRO Race iz godine u godinu bilježi sve veću praćenost domaćih i stranih medija pa je dosad zabilježeno 9.500 objava.

Novi terminal ponio je titulu zračne luke s najvećim unapređenjem u Europi (2017.) te najbolje zračne luke u Europi s 2 do 5 milijuna putnika godišnje (2018. – 2020.).

Otvorenje je pratilo preko 235 akreditiranih predstavnika medija, od čega više od 70 predstavnika stranih medija iz 15 država.