Bernard Mihaljević

Savjetnik za digitalnu transformaciju / Partner

Bernard je suosnivač Media Vala, a karijeru PR-ovca započeo je 2002. u agenciji McCann Erickson. Diplomirao je na Američkoj visokoj školi za menadžment i tehnologiju (American College of Management and Technology – danas Rochester Institute of Technology Croatia) u Dubrovniku, jedinom američkom koledžu u Hrvatskoj, gdje je stekao titulu diplomiranog ekonomista menadžmenta. Svoju je karijeru gradio u različitim poljima, a u posljednje je vrijeme fokusiran na neprestan razvoj digitalnog odjela agencije, nove medije, upravljanje komunikacijom na društvenim mrežama i organizaciju događanja. Među klijentima koje vodi ističu se Dukat i CROZ, a u svoje najistaknutije projekte ubraja ulogu press directora na prvim izdanjima festivala Ultra Europe te uvođenje Eurowingsa (tadašnjeg Germanwingsa) na hrvatsko tržište, klijenta kojeg je vodio više od 15 godina. Zahvaljujući godinama koje je proveo u Kanadi savršeno barata engleskim jezikom, a neprestano prati novitete u IT industriji pa je tako uvijek na raspolaganju kolegama u agenciji za rješavanje njihovih hardverskih ili softverskih problema. Pasionirani je fotograf čije fotografije uvijek i iznova nadahnjuju, a u slobodno se vrijeme bavi i kuhanjem pa različitim specijalitetima s potpisom često iznenađuje prijatelje i kolege. U agenciji je nepresušan izvor znanja o najnovijim trendovima u digitalnom svijetu, ali i svijetu glazbe – iz njegovih se zvučnika nerijetko čuju one stvari koje će tek postati hitovi kod nas, ali i u drugim zemljama.

Odradili smo

78% poduzetnika ističe da ih ulaganje Mastercarda u razvoj poduzetnika potiče na korištenje proizvoda/usluga.

Sve ponuđene dionice prodane su po maksimalnoj cijeni te je trajno podignut interes oko branda.

Manifestaciju je posjetilo 30.000 ljudi kroz 5 dana, dok je Internet stranica manifestacije privukla gotovo 80.000 korisnika.

CRO Race iz godine u godinu bilježi sve veću praćenost domaćih i stranih medija pa je dosad zabilježeno 9.500 objava.

Novi terminal ponio je titulu zračne luke s najvećim unapređenjem u Europi (2017.) te najbolje zračne luke u Europi s 2 do 5 milijuna putnika godišnje (2018. – 2020.).

Otvorenje je pratilo preko 235 akreditiranih predstavnika medija, od čega više od 70 predstavnika stranih medija iz 15 država.