Gordana Štefan

Voditeljica ureda

Svi je znaju pod nadimkom Goga, a u Val grupu došla je početkom 2008. godine te je danas voditeljica našeg ureda. Karijeru je započela u jednom svjetski poznatom brendu odjeće za koji je gotovo cijelo desetljeće bila Brand Manager, a danas je „dobri duh“ našeg ureda koji vodi brigu o financijama i cjelokupnoj papirologiji, ali i svima nama. Vrlo je vješta u organizaciji svakodnevnog poslovanja te je prava osoba za sva praktična pitanja. Iz tog razloga upravo njezino ime svi u agenciji najčešće zazivamo, osobito u obliku pitanja Goga, kako ćemo..?, Goga, zašto moramo..?, Goga, gdje stoji..?, ali ne možemo si pomoći kad na sve ima odgovor ili zna gdje ga pronaći. Voli sport, društvene igre, druženja i dobru šalu, a klijenti i vanjski dobavljači vole nju jer sve drži pod kontrolom, uvijek je spremna dati savjet te pazi da nikomu ništa ne nedostaje. Slobodno vrijeme provodi sa suprugom i dvoje djece, a velika je ljubiteljica dobrih serija na koje troši većinu mobilnog prometa dok se u vlaku vozi s posla.

Odradili smo

78% poduzetnika ističe da ih ulaganje Mastercarda u razvoj poduzetnika potiče na korištenje proizvoda/usluga.

Sve ponuđene dionice prodane su po maksimalnoj cijeni te je trajno podignut interes oko branda.

Manifestaciju je posjetilo 30.000 ljudi kroz 5 dana, dok je Internet stranica manifestacije privukla gotovo 80.000 korisnika.

CRO Race iz godine u godinu bilježi sve veću praćenost domaćih i stranih medija pa je dosad zabilježeno 9.500 objava.

Novi terminal ponio je titulu zračne luke s najvećim unapređenjem u Europi (2017.) te najbolje zračne luke u Europi s 2 do 5 milijuna putnika godišnje (2018. – 2020.).

Otvorenje je pratilo preko 235 akreditiranih predstavnika medija, od čega više od 70 predstavnika stranih medija iz 15 država.