Iris Duka Kramar

Savjetnica

Iris se 2020. godine pridružila Val grupi kao savjetnica u partnerskoj agenciji Alpheus. Po završetku studija politologije na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, karijeru je započela 2013. na praksi u agenciji Manjgura. Nakon dvije godine učenja i stjecanja iskustva u području politike, strateških investicija i kriznog komuniciranja, prelazi u Hrvatski Telekom. Tamo je imala priliku sudjelovati u oblikovanju komunikacije kompanije u velikim strateškim trenucima – migraciji korisnika, korekciji cijena usluga, preuzimanju upravljanja Optima telekomom, kupovini Crnogorskog Telekoma i godišnjim HCR programima. Radila je i na predstavljanjima velikih projekata za rezidencijalne i poslovne korisnike – usluge Magenta 1 i nove poslovne tarife – te je samostalno vodila komunikaciju projekata smart city. Poslije gotovo pet godina u korporativnom sektoru i specijaliziranja za ICT teme, vratila se u dinamično agencijsko okruženje gdje stječe nova znanja iz public affairsa. Slobodno vrijeme najviše voli provoditi sa sinom Valom, a uz to uživa u kuhanju, trčanju, čitanju i putovanjima.

Odradili smo

78% poduzetnika ističe da ih ulaganje Mastercarda u razvoj poduzetnika potiče na korištenje proizvoda/usluga.

Sve ponuđene dionice prodane su po maksimalnoj cijeni te je trajno podignut interes oko branda.

Manifestaciju je posjetilo 30.000 ljudi kroz 5 dana, dok je Internet stranica manifestacije privukla gotovo 80.000 korisnika.

CRO Race iz godine u godinu bilježi sve veću praćenost domaćih i stranih medija pa je dosad zabilježeno 9.500 objava.

Novi terminal ponio je titulu zračne luke s najvećim unapređenjem u Europi (2017.) te najbolje zračne luke u Europi s 2 do 5 milijuna putnika godišnje (2018. – 2020.).

Otvorenje je pratilo preko 235 akreditiranih predstavnika medija, od čega više od 70 predstavnika stranih medija iz 15 država.