Ivana Zlatarić

Savjetnica

Ivana je dio tima Val grupe od 2021. godine. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te je dobitnica Dekanove nagrade za izvrsnost u studiju. Agenciji se pridružila nakon više od šest godina rada u Hrvatskoj udruzi poslodavaca u kojoj je stekla značajno iskustvo u odnosima s medijima i poslovnom zajednicom na temama investicijske klime, poreznih politika, reformi, fondova EU, zelene tranzicije te digitalne transformacije gospodarstva. Radila je na organizaciji brojnih domaćih i međunarodnih poslovnih konferencija i događanja, koja ju je naučila važnosti dobre pripreme i smirenosti čak i u najizazovnijim uvjetima. Projekti u Val grupi na kojima aktivno radi učvrstili su njezinu usmjerenost na strateške komunikacije, a želja joj je svoje znanje i iskustvo prenositi budućim generacijama. Sudjelovala je u nekoliko TV kvizova (Šifra, Potjera), no najviše slobodnog vremena ipak posvećuje svojoj velikoj ljubavi – žanrovskim filmovima i serijama, za koje i danas ponekad napiše recenziju.

Odradili smo

78% poduzetnika ističe da ih ulaganje Mastercarda u razvoj poduzetnika potiče na korištenje proizvoda/usluga.

Sve ponuđene dionice prodane su po maksimalnoj cijeni te je trajno podignut interes oko branda.

Manifestaciju je posjetilo 30.000 ljudi kroz 5 dana, dok je Internet stranica manifestacije privukla gotovo 80.000 korisnika.

CRO Race iz godine u godinu bilježi sve veću praćenost domaćih i stranih medija pa je dosad zabilježeno 9.500 objava.

Novi terminal ponio je titulu zračne luke s najvećim unapređenjem u Europi (2017.) te najbolje zračne luke u Europi s 2 do 5 milijuna putnika godišnje (2018. – 2020.).

Otvorenje je pratilo preko 235 akreditiranih predstavnika medija, od čega više od 70 predstavnika stranih medija iz 15 država.