Jelena Šarić

Starija savjetnica

Jelena u Val grupu dolazi u ljeto 2021. nakon deset godina provedenih u medijima. Završila je studij novinarstva na Fakultetu političkih znanosti, a još je kao studentica počela raditi u Večernjem listu. Četiri godine kasnije prelazi u odjel komunikacija RTL-a gdje je prošla razne funkcije, a kod nas je stigla s pozicije voditeljice odjela komunikacija. Radila je na komunikacijskim i marketinškim strategijama za sve televizijske projekte te televizije kao i informativnog programa, internoj komunikaciji te pozicioniranju RTL-a kao brenda. Zahvaljujući tomu ima specifično medijsko znanje koje sad primjenjuje u radu s klijentima iz industrije plaćanja te prehrambene industrije. U Val grupi preuzima brigu o Mastercardu, radi na projektima te sudjeluje u upravljanju komunikacijom. Uz to, predavačica je na nekoliko obrazovnih institucija. Jelena je iz Sinja i za sebe kaže da je godine provedene u Zagrebu nisu nimalo promijenile. Glasna je, voli Olivera, punjene paprike, ne razumije ljude koji sporo hodaju kao ni one koji vole snijeg.

Odradili smo

78% poduzetnika ističe da ih ulaganje Mastercarda u razvoj poduzetnika potiče na korištenje proizvoda/usluga.

Sve ponuđene dionice prodane su po maksimalnoj cijeni te je trajno podignut interes oko branda.

Manifestaciju je posjetilo 30.000 ljudi kroz 5 dana, dok je Internet stranica manifestacije privukla gotovo 80.000 korisnika.

CRO Race iz godine u godinu bilježi sve veću praćenost domaćih i stranih medija pa je dosad zabilježeno 9.500 objava.

Novi terminal ponio je titulu zračne luke s najvećim unapređenjem u Europi (2017.) te najbolje zračne luke u Europi s 2 do 5 milijuna putnika godišnje (2018. – 2020.).

Otvorenje je pratilo preko 235 akreditiranih predstavnika medija, od čega više od 70 predstavnika stranih medija iz 15 država.