Lorena Čempuh

Mlađa savjetnica

Lorena je diplomirala komunikologiju i filozofiju na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu, a zahvaljujući poslanoj otvorenoj molbi, pridružila se našem timu na ljeto 2020. Iako je po struci i profesorica filozofije, ljubav prema odnosima s javnošću ipak je prevagnula jer ju je uvijek privlačilo dinamično radno okruženje u kojem će imati prilike naučiti nešto novo svaki dan. S prvim službenim zaposlenjem želja joj se i ispunila pa se tako u dosadašnjem radu susrela s klijentima iz različitih industrija kojima je pružala širok spektar usluga odnosa s javnošću, kao što su Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj, Vivre, Deezer, Atlantic Grupa ili Konzum. Ljubav prema dizajnu interijera pretočila je u kreiranje sadržaja za časopis RDesign u izdanju tvrtke Primat RD, a sudjelovala je i u kreiranju sadržaja za platformu koronavirus.hr te društvene mreže. U poslu je marljiva i pedantna, a u slobodno vrijeme druži se s prijateljima i obitelji, izlazi u klubove i gnjavi svoju mješanku Mischu za koju kaže da je zločesta koliko je i slatka.

Odradili smo

78% poduzetnika ističe da ih ulaganje Mastercarda u razvoj poduzetnika potiče na korištenje proizvoda/usluga.

Sve ponuđene dionice prodane su po maksimalnoj cijeni te je trajno podignut interes oko branda.

Manifestaciju je posjetilo 30.000 ljudi kroz 5 dana, dok je Internet stranica manifestacije privukla gotovo 80.000 korisnika.

CRO Race iz godine u godinu bilježi sve veću praćenost domaćih i stranih medija pa je dosad zabilježeno 9.500 objava.

Novi terminal ponio je titulu zračne luke s najvećim unapređenjem u Europi (2017.) te najbolje zračne luke u Europi s 2 do 5 milijuna putnika godišnje (2018. – 2020.).

Otvorenje je pratilo preko 235 akreditiranih predstavnika medija, od čega više od 70 predstavnika stranih medija iz 15 država.