Lucija Brkić

Savjetnica

Lucija je magistra komunikologije iz Žaborića (tko nije čuo, nek’ gugla!). Svoju prvu studentsku praksu odradila je baš u Val grupi, nakon čega je znanje brusila u digitalnim agencijama, agencijama za odnose s javnošću i korporaciji. U Val grupu dolazi iz Hrvatskog Telekoma gdje se četiri godine, osim eksternim komunikacijama, bavila temom društveno odgovornog poslovanja, vodeći pritom i brigu o nefinancijskom izvještavanju, a društveno odgovorni projekt Generacije zajedno koji je vodila nagrađen je brojnim strukovnim nagradama. Sudjelovala je u komunikacijskoj pripremi uvođenja prve 5G mreže u Hrvatskoj i brojnim drugim tehnološki istaknutim projektima. Po prirodi je ekstrovert, voli biti okružena ljudima, voli rođendane, zabave, svadbe i svakojaka druženja. Kao prava Dalmatinka voli sunce, kamen, vino i maslinovo ulje, ali je ipak najviše veseli more kojem se vraća kad god joj se za to pruži prilika. Pasionirana je biciklistica i šanse da vas udavi pričom o pogodnostima bicikliranja u razgovoru dužem od pola sata prilično su velike.

Odradili smo

78% poduzetnika ističe da ih ulaganje Mastercarda u razvoj poduzetnika potiče na korištenje proizvoda/usluga.

Sve ponuđene dionice prodane su po maksimalnoj cijeni te je trajno podignut interes oko branda.

Manifestaciju je posjetilo 30.000 ljudi kroz 5 dana, dok je Internet stranica manifestacije privukla gotovo 80.000 korisnika.

CRO Race iz godine u godinu bilježi sve veću praćenost domaćih i stranih medija pa je dosad zabilježeno 9.500 objava.

Novi terminal ponio je titulu zračne luke s najvećim unapređenjem u Europi (2017.) te najbolje zračne luke u Europi s 2 do 5 milijuna putnika godišnje (2018. – 2020.).

Otvorenje je pratilo preko 235 akreditiranih predstavnika medija, od čega više od 70 predstavnika stranih medija iz 15 država.