Marija Erceg

Savjetnica

Marija se početkom 2021. godine pridružila Val grupi kao mlađa savjetnica u partnerskoj agenciji Alpheus specijaliziranoj za public affairs. Naša Dalmatinka iz Makarske završila je studij politologije na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a potom i diplomski studij komparativne politike na London School of Economics (LSE). Prva radna iskustva stekla je u institucijama Europske unije u Bruxellesu, uključujući praksu u Europskoj komisiji i uredu hrvatskog zastupnika u Europskom parlamentu. Želja za životom u Hrvatskoj je prevladala pa se nakon briselskog iskustva vraća doma. Ulazi u izazovni korporativni svijet kroz program „Budućnost u Adrisu“ tijekom kojeg je radila u vodećoj turističkoj kompaniji Maistra i kao asistentica u upravi Adrisa. Nakon bogatog iskustva u korporaciji odlučuje se za Alpheus gdje stečena znanja provodi u praksi u radu s brojnim klijentima i na važnim projektima od javnog interesa. Marija slobodno vrijeme provodi trčeći na savskom nasipu, voli to-do liste, a najdraži super heroj joj je Batman.     

Odradili smo

78% poduzetnika ističe da ih ulaganje Mastercarda u razvoj poduzetnika potiče na korištenje proizvoda/usluga.

Sve ponuđene dionice prodane su po maksimalnoj cijeni te je trajno podignut interes oko branda.

Manifestaciju je posjetilo 30.000 ljudi kroz 5 dana, dok je Internet stranica manifestacije privukla gotovo 80.000 korisnika.

CRO Race iz godine u godinu bilježi sve veću praćenost domaćih i stranih medija pa je dosad zabilježeno 9.500 objava.

Novi terminal ponio je titulu zračne luke s najvećim unapređenjem u Europi (2017.) te najbolje zračne luke u Europi s 2 do 5 milijuna putnika godišnje (2018. – 2020.).

Otvorenje je pratilo preko 235 akreditiranih predstavnika medija, od čega više od 70 predstavnika stranih medija iz 15 država.