Mario Dukarić

Direktor / Partner

Nakon diplome na studiju novinarstva Fakulteta političkih znanosti, Mario je najprije radio kao novinar u Večernjem listu i radijski voditelj na Radio Zelini, da bi se potom 2000. godine zaposlio u agenciji McCann Erickson te 2003. s partnerima osnovao Media Val. Njegovo dugogodišnje iskustvo u odnosima s javnošću i različitim industrijama pokazalo se kao komparativna i ključna prednost u strateškom savjetovanju, upravljanju reputacijom i kriznom menadžmentu za velike multinacionalne, ali i manje domaće kompanije, među kojima se posebno ističe zrakoplovna industrija i rad za kompanije koje upravljaju velikim infrastrukturnim projektima. Mario ima opsežno iskustvo i u odnosima s medijima, korporativnim odnosima s javnošću, izgradnji brendova i potrošačkom PR-u, a nekoliko projekata koje je vodio osvojili su i Grand PRix, godišnju nagradu Hrvatske udruge za odnose s javnošću. Kad nije u agenciji, najvjerojatnije ćete ga pronaći na biciklu, s obzirom na to da je strastveni zaljubljenik u taj sport, što osim redovitim rekreativnim vožnjama dokazuje i sudjelovanjima na manjim natjecanjima, ali i bodrenjem najvećih biciklističkih imena na Tour de Franceu i drugim velikim utrkama. Slobodno vrijeme posvećuje obitelji, posebno kćeri Lori koja mu je najveća inspiracija i motivatorica, a uz to koristi svaku priliku da obogati, oplemeni i unaprijedi život u Svetom Ivanu Zelini, gradu u kojem je odrastao i iz kojeg svakodnevno putuje u ured u Zagrebu.

Odradili smo

78% poduzetnika ističe da ih ulaganje Mastercarda u razvoj poduzetnika potiče na korištenje proizvoda/usluga.

Sve ponuđene dionice prodane su po maksimalnoj cijeni te je trajno podignut interes oko branda.

Manifestaciju je posjetilo 30.000 ljudi kroz 5 dana, dok je Internet stranica manifestacije privukla gotovo 80.000 korisnika.

CRO Race iz godine u godinu bilježi sve veću praćenost domaćih i stranih medija pa je dosad zabilježeno 9.500 objava.

Novi terminal ponio je titulu zračne luke s najvećim unapređenjem u Europi (2017.) te najbolje zračne luke u Europi s 2 do 5 milijuna putnika godišnje (2018. – 2020.).

Otvorenje je pratilo preko 235 akreditiranih predstavnika medija, od čega više od 70 predstavnika stranih medija iz 15 država.