Martin Labaš

Mlađi savjetnik

Martin je svoj put u odnosima s javnošću započeo na prvoj godini preddiplomskog studija kroz različite prakse, volonterstvo i rad u udrugama. Po struci magistar komunikologije s usmjerenjem na znanstveno istraživanje masovne komunikacije i sveučilišni prvostupnik povijesti, svoje profesionalno iskustvo stjecao je kao suradnik u Glasu Koncila, Vijencu i u agencijskom radu. Val grupi se pridružuje početkom 2021. Smatra da nikada ne može znati previše o nečemu što potvrđuju i njegovi brojni certifikati o dodatnom obrazovanju te i sam za sebe govori da „nikad nema mira“. Doktorand je na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu na studiju informacijskih i komunikacijskih znanosti. Entuzijastični je pobornik „života u pokretu“ – od svoje pete godine neprestano se bavi sportom, a svaki slobodan trenutak provodi u šetnjama, planinarenju i u prirodi, ponajviše u Hrvatskom zagorju i Prigorju gdje uz svoju obitelj brine za imanje.

Odradili smo

78% poduzetnika ističe da ih ulaganje Mastercarda u razvoj poduzetnika potiče na korištenje proizvoda/usluga.

Sve ponuđene dionice prodane su po maksimalnoj cijeni te je trajno podignut interes oko branda.

Manifestaciju je posjetilo 30.000 ljudi kroz 5 dana, dok je Internet stranica manifestacije privukla gotovo 80.000 korisnika.

CRO Race iz godine u godinu bilježi sve veću praćenost domaćih i stranih medija pa je dosad zabilježeno 9.500 objava.

Novi terminal ponio je titulu zračne luke s najvećim unapređenjem u Europi (2017.) te najbolje zračne luke u Europi s 2 do 5 milijuna putnika godišnje (2018. – 2020.).

Otvorenje je pratilo preko 235 akreditiranih predstavnika medija, od čega više od 70 predstavnika stranih medija iz 15 država.