Mirela Gotal

Asistentica

Mirela je završila studij Povijest umjetnosti i Engleski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Rijeci, a zahvaljujući brojnim zanimljivim prijateljima i stalnoj potrebi za otkrivanjem nečeg novoga dolazi u kontakt s lokalnom event industrijom. Sudjelovala je u organizaciji mnogih događanja, od izložbi i raznih radionica do koncerata i konferencija. Za vrijeme studija radila je i na nekoliko zanimljivih projekata iz područja kulture, što ju je ponukalo da se dodatno obrazuje u smjeru projektnog menadžmenta pa tako upisuje specijalistički studij u Zagrebu. Svoju je novu diplomu iskoristila za vođenje marketinških projekata u tvrtki Music Time, a 2021. godine pridružila se sadašnjem timu u Produktu, koji joj je omogućio da se nastavi razvijati u marketinškoj industriji i organizaciji događanja. Mirela je po prirodi znatiželjna i vjeruje da se kvaliteta krije u detaljima. Voli raditi i djelovati u dinamičnom i poticajnom okruženju te je uvijek spremna na učenje i svakodnevno traži nove prilike za usavršavanje vještina i znanja, ali i stjecanje novih. 

Odradili smo

78% poduzetnika ističe da ih ulaganje Mastercarda u razvoj poduzetnika potiče na korištenje proizvoda/usluga.

Sve ponuđene dionice prodane su po maksimalnoj cijeni te je trajno podignut interes oko branda.

Manifestaciju je posjetilo 30.000 ljudi kroz 5 dana, dok je Internet stranica manifestacije privukla gotovo 80.000 korisnika.

CRO Race iz godine u godinu bilježi sve veću praćenost domaćih i stranih medija pa je dosad zabilježeno 9.500 objava.

Novi terminal ponio je titulu zračne luke s najvećim unapređenjem u Europi (2017.) te najbolje zračne luke u Europi s 2 do 5 milijuna putnika godišnje (2018. – 2020.).

Otvorenje je pratilo preko 235 akreditiranih predstavnika medija, od čega više od 70 predstavnika stranih medija iz 15 država.