Monika Suknaić

Savjetnica

Monika je postala dio Val grupe početkom 2022., kao savjetnica u Alpheusu. Završila je studij politologije u Zagrebu, a magistrirala je međunarodne odnose na Central European University u Budimpešti. Nakon završenog studija kreće njezina avantura rada u diplomaciji, koja je trajala punih 11 godina. Dvije godine provela je u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, i to u vrijeme hrvatskog pristupanja u članstvo EU. Najveći dio profesionalne karijere provela je u Britanskom veleposlanstvu, gdje je pet godina radila kao savjetnica za trgovinu, kao dio regionalnog tima koji je surađivao s najznačajnijim britanskim kompanijama te Vladom RH. Niz godina provela je i na poziciji voditeljice projekata, pri čemu se posebno ponosi time što je njezinom zaslugom Britansko veleposlanstvo postalo prvo ugljično pismeno veleposlanstvo na svijetu, a pokrenula je i projekt green-tech hackathon, koji svake godine podržava zelene start-upe u pronalaženju financiranja. Slobodno vrijeme provodi sa suprugom Nevenom, obožava putovanja i prijatelje, a opušta se na satovima yoge ili uz dobru knjigu.

Odradili smo

78% poduzetnika ističe da ih ulaganje Mastercarda u razvoj poduzetnika potiče na korištenje proizvoda/usluga.

Sve ponuđene dionice prodane su po maksimalnoj cijeni te je trajno podignut interes oko branda.

Manifestaciju je posjetilo 30.000 ljudi kroz 5 dana, dok je Internet stranica manifestacije privukla gotovo 80.000 korisnika.

CRO Race iz godine u godinu bilježi sve veću praćenost domaćih i stranih medija pa je dosad zabilježeno 9.500 objava.

Novi terminal ponio je titulu zračne luke s najvećim unapređenjem u Europi (2017.) te najbolje zračne luke u Europi s 2 do 5 milijuna putnika godišnje (2018. – 2020.).

Otvorenje je pratilo preko 235 akreditiranih predstavnika medija, od čega više od 70 predstavnika stranih medija iz 15 država.