Renata Lukić

Mlađa savjetnica

Renata se Val grupi pridružila u veljači 2022. Nakon diplome na TTF-u u Zagrebu širenje znanja usmjerila je prema event managementu i marketingu te je planiranu karijeru dizajnerice stavila u drugi plan kao hobi. Poslovni put započela je kao koordinatorica događanja u Mozaik Grupi gdje je sudjelovala u organizacijama velikih događaja i važnih konferencija kao što su WinDaysi, vodeće poslovno-tehnološke konferencije u Hrvatskoj i regiji. Izazove je nastavila kao voditeljica marketinga, planirajući i provodeći marketinške kampanje i događanja u startup kompaniji Carwiz, koja se jako brzo širila i u kratkom vremenu postala tvrtka koja prodaje franšize diljem svijeta. U svijet medija i komunikacija intenzivno je ušla 2019. kada se pridružila timu tportala kao stručnjak za prodaju i digitalno oglašavanje gdje je usavršavala svoje znanje iz svih područja pa tako posjeduje i certifikate Google AdWords. U Val grupi je članica tima s kojim brine o klijentu Mastercardu. Ovisnica je o dobroj kavi, voli životinje i putovanja, a slobodno vrijeme provodi u kinu i kazalištu te u društvu prijatelja.

Odradili smo

78% poduzetnika ističe da ih ulaganje Mastercarda u razvoj poduzetnika potiče na korištenje proizvoda/usluga.

Sve ponuđene dionice prodane su po maksimalnoj cijeni te je trajno podignut interes oko branda.

Manifestaciju je posjetilo 30.000 ljudi kroz 5 dana, dok je Internet stranica manifestacije privukla gotovo 80.000 korisnika.

CRO Race iz godine u godinu bilježi sve veću praćenost domaćih i stranih medija pa je dosad zabilježeno 9.500 objava.

Novi terminal ponio je titulu zračne luke s najvećim unapređenjem u Europi (2017.) te najbolje zračne luke u Europi s 2 do 5 milijuna putnika godišnje (2018. – 2020.).

Otvorenje je pratilo preko 235 akreditiranih predstavnika medija, od čega više od 70 predstavnika stranih medija iz 15 država.