Naš su USP jasnoća i vizija, a kladimo se na znanje

Nakon 20 godina rada, došlo je vrijeme za nov pristup i nov način gledanja na svijet. Danas smo agilna organizacija koja pruža 360 – pristup. To znači da na aktualne izazove klijenata, od poslovne zajednice i korporativnog sektora, do predstavnika središnje vlasti, regionalne i lokalne samouprave, neprofitnih organizacija i šire javnosti, možemo odgovoriti u svim komunikacijskim formatima.

#TuSmoZaVas
360-pristup komunikaciji

Zadatak Val grupe promptno je reagirati na sve što stvarnost postavlja pred nas. Prepoznati stvarnost koja dolazi, razumjeti tektonske pomake koji se događaju u tkivu svijeta koji nas okružuje i biti korak prije trendova. Usmjeravati svoje poslovanje, klijente i zaposlenike prema najboljem rješavanju izazova koji nas tek očekuju i koje mnogi još ne vide. Naša su rješenja integrirana te sadrže jasnoću i viziju kroz sve članice grupe.

Razumijemo ono što se događa u dubini, ali i ono što dolazi na horizontu.

To uključuje sve oblike komunikacije – baš kao što valova ima raznih vrsta i svojstava.

Brojke (i slova)

Dvadeset godina iskustva savjetovanja u upravljanju komunikacijom, za više od 500 klijenata i s NPS-om iznad 85 (što nas čini liderima u našem sektoru), osvojene brojne domaće i međunarodne nagrade naša su najveća snaga, ali i potvrda da znamo u okolnostima stalnih promjena graditi vrijednost brendova za sve njihove dionike.

Naša svrha

Gradimo sretnije i povezanije društvo koje se temelji na vrijednostima koje svi unutar grupe dijelimo, a to su:

Naša misija
Stvaramo okruženje za gospodarski rast kroz poslovnu industriju i udruženja.  
Donosimo istinit i kreativan sadržaj.
Uz nas su poduzeća održiva i relevantna.  
Potičemo kritičko razmišljanje kroz nevladine organizacije.
Podržavamo politička i javna tijela u izgradnji sigurnog i transparentnog društva.
Gradimo centar kompetencija u kojem svi možemo rasti.
Strateški projekti

Aktivno sudjelujemo u svim važnim debatama našeg društva, bilo da se radi o pitanju klime, energetike ili ljudskih prava. Kladimo se na znanje u koje predano nastavljamo ulagati.

Četvrto veliko godišnje istraživanje Val grupe o stavovima, uvjerenjima, strahovima i očekivanjima hrvatskih građana.

Budućnost ne možemo predvidjeti, ali možemo otvoriti razgovor s različitim ljudima koji o njoj razmišljaju i koji već danas čine korake koji ih dovode bliže većem i jasnijem razumijevanju. Ova 43 teksta dovode nas korak bliže shvaćanju budućnosti.

Treće veliko godišnje istraživanje Val grupe o stavovima, uvjerenjima, strahovima i očekivanjima hrvatskih građana.

S našim smo partnerima, Hrvatskom udrugom poslodavca i Međunarodnim institutom za klimatske aktivnosti, osnovali inicijativu Future Perfect Business. Želimo približiti ESG kriterije, educirati, informirati i umrežiti našu poslovnu zajednicu kako bismo postali održivo i zdravije društvo. Jer, vjerujemo da ekologija i ekonomija mogu lijepo ići skupa, ruku po ruku.

Stari morski vukovi znaju da je svaka karta bezvrijedna, ako ne znamo gdje se točno nalazimo. Razvojni, poslovni i komunikacijski plan mora imati početku točku, stvarno stanje stvari, kako bismo mogli odrediti željeni smjer. Tako smo s agencijom Ipsos inicirali Nulti kvadrant*, veliko istraživanje stavova, uvjerenja i očekivanja hrvatskih građana kako bismo ih što bolje razumjeli.