Ane Radović

Starija savjetnica – voditeljica tima

Ane je u Val grupi od 2008., nakon diplome na smjerovima međunarodne politike i diplomacije te političke komunikacije na studiju politologije Fakulteta političkih znanosti te diplome Londonske škole za odnose s javnošću. Dosad je stekla zavidno iskustvo u komunikacijskom savjetovanju, odnosima s medijima i poslovnom javnošću, izgradnji brenda, organizaciji događanja te potrošačkim odnosima s javnošću, a specijalizirala se i za prijave na natječaje javne nabave. Najveće je uspjehe postigla vodeći projekte zaštite okoliša i prirode financirane bespovratnim sredstvima Europske unije, zajmom Svjetske banke ili darovnicom Globalnog fonda za okoliš. Među njima su i komunikacijska podrška projektu Jačanje institucionalne i financijske održivosti nacionalnog sustava zaštićenih područja – PARCS za UNDP te Projekt integracije u EU Natura 2000 za Ministarstvo zaštite okoliša i energetike. Kad god može, vrijeme provodi u rodnim Konavlima, a za dobar provod nije joj teško nakon radnog dana voziti i stotine kilometara kako bi se pridružila prijateljima koje ima po cijeloj Hrvatskoj.

Odradili smo

78% poduzetnika ističe da ih ulaganje Mastercarda u razvoj poduzetnika potiče na korištenje proizvoda/usluga.

Sve ponuđene dionice prodane su po maksimalnoj cijeni te je trajno podignut interes oko branda.

Manifestaciju je posjetilo 30.000 ljudi kroz 5 dana, dok je Internet stranica manifestacije privukla gotovo 80.000 korisnika.

CRO Race iz godine u godinu bilježi sve veću praćenost domaćih i stranih medija pa je dosad zabilježeno 9.500 objava.

Novi terminal ponio je titulu zračne luke s najvećim unapređenjem u Europi (2017.) te najbolje zračne luke u Europi s 2 do 5 milijuna putnika godišnje (2018. – 2020.).

Otvorenje je pratilo preko 235 akreditiranih predstavnika medija, od čega više od 70 predstavnika stranih medija iz 15 država.