Iris Ivičević

Savjetnica

Iris je planiranu karijeru na daskama koje život znače ipak zamijenila nekim drugim pozornicama, no u svakodnevnom radu uvelike joj pomažu vještine koje je na njima stekla, poput suverenosti u javnom nastupu i sposobnosti improvizacije u iznenadnim situacijama. Nakon diplome cum laude na Fakultetu političkih znanosti na smjeru političke teorije, svoja široka znanja usmjerila je prema odnosima s javnošću radeći više od četiri godine na temama malog i srednjeg poduzetništva, strukovnog obrazovanja i javnih politika, a višegodišnje iskustvo ima i u radu u protokolu za koji posjeduje certifikat. Sudjelovala je i u organizaciji stručnih konferencija i natjecanja te svečanih događanja. U Val grupu je stigla početkom srpnja 2021. godine te se odmah fokusirala na projekte u području javne nabave, sporta i industrije hrane i pića. Iris zna svirati saksofon i dobitnica je nagrade za najbolju kratku priču na festivalu pričanja priča „Pričigin“. Jako voli prozu i poeziju, strastveno prati sva domaća politička zbivanja, uživa u dobroj hrani te je odlična poznavateljica hrvatske estradne scene.

Odradili smo

78% poduzetnika ističe da ih ulaganje Mastercarda u razvoj poduzetnika potiče na korištenje proizvoda/usluga.

Sve ponuđene dionice prodane su po maksimalnoj cijeni te je trajno podignut interes oko branda.

Manifestaciju je posjetilo 30.000 ljudi kroz 5 dana, dok je Internet stranica manifestacije privukla gotovo 80.000 korisnika.

CRO Race iz godine u godinu bilježi sve veću praćenost domaćih i stranih medija pa je dosad zabilježeno 9.500 objava.

Novi terminal ponio je titulu zračne luke s najvećim unapređenjem u Europi (2017.) te najbolje zračne luke u Europi s 2 do 5 milijuna putnika godišnje (2018. – 2020.).

Otvorenje je pratilo preko 235 akreditiranih predstavnika medija, od čega više od 70 predstavnika stranih medija iz 15 država.